Loppurutistus

Nyt meillä on todella loppurutistus. Muutto sovittu lokakuun viimeiseen viikonloppuun, eli n.3viikon  päästä. Tavaraa on pakattu jo hieman ja lajiteltu jo aiemmin kirppikselle ja UFF:iin. Vielä muutama maalaushomma olisi, listoja ja alakerrassa sisäovia tms, mutta ihanaa kun pistorasioista tulee sähköä ja lampuista valoa. Pinnaa kiristää kovasti tämä aika ja tuntuu että kaikki kaatuu päälle. Kaduttaa etten kesältä säästänyt lomaa tähän kaaokseen- olisi niin mukavaa jos viikonkin saisi touhuta vaan tätä! Vähän stressaa vielä muuttotarkastus ja kaikki muu siihen liittyvä, varsinkin kun olen meistä se stressaaja- mies ei ainakaan myönnä olevansa. :). En yhtään ihmettele miksi sanotaan että rakennusaikana tulee helposti eroja, kyllä sanomista meilläkin tulee päivittäin…

Kuvia raksalta ei voi ottaa, kaaos valtaa joka paikan. Ja kävihän meille yksi mokakin, mies asensi keittiön välitilan lasit nurinpäin. Ja minähän en voi ymmärtää lainkaan miten se oli edes mahdollista, koska puhtaanvalkoinen lasi on ihan eri näköistä etu-ja takapuolelta, takaahan siinä on sellainen tarra… jep jep. Miehestä olivat ihan saman näköisiä ja lasipuolelle oli tussilla laitettu jotain merkkejä, niin kuvitteli ne automaattisesti takapuoleksi… ne miehet sanon minä. Voitte kuvitella tilanteen kun en tiennyt itkeäkö vai nauraa… niin hienot eivät tarrapuolet olleet että olisivat saaneet jäädä.  Onneksi olivat kiinni silikonilla eikä ehtineet kuivua. Kaikki isot lasit saatiin ehjinä irti, mutta yksi pitkä kapea meni halki. Onneksi vain yksi, olisi suorastaan ketuttanut ostaa kokonaan uudet… Että sellaista… nyt odotetaan sitten uutta lasia taas muutama viikko!

Ja kun nurisemaan aloitin, laattamies on maailman hitain ja pyörii edelleen jaloissa, huoh. Mutta kaikesta huolimatta muutto lähenee ja sitä odotetaan kuin kuuta nousevaa!!

Tasan vuosi sitten meillä näytti tältä, kamalaa, onneksi ollaan jo reilusti voiton puolella!!

Onneksi huomenna on jo perjantai, vaikka en raksalle viikonloppuna oikeastaan kerkiäkään! 

2 vastausta artikkeliin ”Loppurutistus

 1. Voi että ne todella aidot, kaiken paljastavat kuvat eivät tule esiin 🙂
  Itse olen nyt tehnyt rauhalliseen tahtiin omaa ”mökötys-koppiani”, eli omaa huonettani. Nyt se on melkein valmis siihen että siirrän ikkunan uuteen paikkaan ja sitten vain levyt seiniin ja pinnoitus ja silleen.

  Ajattelin että se on muuttovalmis ”Jouluksi”.
  Viime jouluksi se mikä piti saada valmiiksi oli sauna – ja sain sen reilusti ennen joulua valmiiksi.

  JA onneksi olkoon sinne – kova ja kinkkinen oli homma monella stressi kausilla – mutta kohta sekin on vain muisto menneisyydestä 🙂

  • Anteeksi, jotenkin jäi kommenttisi huomaamatta, on vissiin vähän kiire… 🙂 Hienoa! teiltäkään ei hommat lopu… eikä meiltäkään vaikka muuttoa tehdäänkin. Mukavaa loppusyksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *