Valukorkeus ulkoseinissä saavutettu

Kuten otsikko kertoo on ensimmäinen kerros ulkoseinien osalta valukorkeudessa, sisällä ja autokatoksen seinistä uupuu vielä vähän ja raudoituksia. Mutta oikeasti talolta jo näyttää ja tänään ollaan fiilistelty ”sisällä”tyyliin tästä mennään saunaan ja tästä sinne ja tänne. Eteinen tuntui mahtavan avaralta ja isolta, liekö enää kun portaat tulevat ja kaikki kaapit. Sauna ja pesuhuone taas tuntui pieneltä- toisaalta se oli tiedossakin. Samalla myös päivittelin,että onpas paljon tasoitettavaa ja maalattavaa ja huoh, pitkä matka valmiiseen! Naapurimme vuokrakämpässä rakentavat myös ja muuttavat tämän kuun lopussa- kovasti ovat kannustaneet että äkkiä se aika menee, mutta välillä on niin malttamaton olo.

Tänään oli talkoot ja kuumat että hikiset sellaiset, tontilla kun ei ole varjoa lainkaan. Kiitoksia kaikille osallistuneille- eritoten papalle iso KIITOS!

Pidemmittä puheitta työn tuloksia:

            Takkahuoneen ovi ja ikkuna sekä saunan ikkuna- tuohon päälle valetaan terassi

                                Saunan ikkunaa…

                               Etuosasta, vasemmalta autotalli, etuvi ja työhuoneen ikkuna…   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *