Vihdoin ontelovalu takana…

Ontelovalu ja osa terassivaluista oli vihdoin tänään ja meni paremmin kuin hyvin, vaikkakin valun piti olla klo.12.00 ja lopulta betonia saatiin vasta 15.30. Mutta pääasia, että homma hanskassa. Tukirakenteet on oltava vielä viikon,eli alakerran lattioihin ei oikein vielä päästä käsiksi. Joten huomenna jatkuu linjojen vedolla ja kivien latomisella. Lisää kiviä tulee lammilta torstaina, ja toivotaan että saadaan suoraan nostettua ylös onteloiden päälle- ettei tarvitsisi kuljetella niitä ylös kottikärryvoimin… tai naapurin koneella sitten…

Ikkuna-asia selvisi myös viime viikolla. Soiteltiin taas Domukselle kun luvattua soittoa ei kuulunut ja kas, ikkunat ja ovet tulevat kuulemma tällä viikolla. Yritettiin siirtää kuljetusta myöhemmäksi, mutta ei onnistunut. Aika epämääräistä toimintaa, taisi olla kesäduunareita sielläkin, kun ei koko tehtaalta löytynyt alkuun tilausta ja nyt ovat kuitenkin jo valmiina… niin kuin pitikin. Mutta kovasti pähkäillään,että minne laitetaan ne nyt- kurja ulkona seisottaa. Ei varmaan ole kuitenkaan vaihtoehtoja, pressua vaan kovasti ympärille… toivottavasti eivät ihan kostu.

                                  Tasoittajat hommissa…

                            Enää on vaan portaiden ja hormien aukot…

                       Terassia, jota ei saanut mitenkään kokonaan kuvaan

Laatta-asioita kovasti pähkäilen… ABL-laatoille, kaakelikeskukselle ja kymppilattioiden laatoille tuli vahvat kilpailijat K-raudasta. Haaveilin ensin 60x60cm laatoista, mutta hinta on niissä kaikissa aika hurja ja neliöitä pelkille lattialaatoille tulee olemaan n.130, joten jos hinta on 50-100e maksaa laatat jo maltaita…lisäksi myös laastit ja laittaminen… K-raudasta löytyi kiiltävä harmaa ja vaalea 30×60 laatta huomattavasti huokeammin, joten joudun varmaan säästämään tässä asiassa, vaikka ovatkin osittaista porcellanata-laattaa. Mutta katsellaan nyt, laatat saisin mummolan yläkertaan jemmaan, kun eivät luvanneet tarjouslaattoja enää joulun maissa tietenkään olevan. Kuka päättäisikään mun puolesta ja kertoisi ettei parempia enää tule vastaan?!

Mukavaa työviikkoa!

Yksi vastaus artikkeliin ”Vihdoin ontelovalu takana…

  1. Hienoa että saitte ontelot valettua!
    Meillä kävi sama juttu tänään betonin kanssa (toisen kerroksen ensimmäinen valu); betoniauton piti tulla klo 14, mutta tulikin vähän ennen neljää. Ei mun mielestä toi ole enää ’pieni myöhästyminen’! Mutta pääasia että valu saatiin tehtyä ja se onnistui hyvin. On tämä kyllä välillä ihme säätämistä… 🙂

    PS. Meilasin sulle takka-asiasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *