tyypillinen päivä

Meitä rakentajia voi näköjään pompotella ihan miten vaan, piti tulla torstaina aamupäivästä Lammin kivikuorma, niin tänään mies sai 16.30 puhelun, että kivet tulee tontille vähän yli viisi… ai että mitä? Lapsi oli vielä hoidossa ja minä iltavuorossa töissä, siellä pojat sitten vastaanottivat kiviä koko illan ja söivät kaupasta lennosta jotakin evästä,kun eivät syömässä edes kerenneet käydä… sinänsä kiva,että kivet nyt ovat tontilla ja ystävällisesti (liekö laskutta ylimääräistä?!) kuljettaja nosti suurimman osan kivistä onteloiden päälle, joten huomenna on siitä hyvä jatkaa… mutta oikeasti ei me asuta tontilla tai olla aina puolen tunnin ajomatkan sisällä ja valmiina tulemaan… kiitos vähän aikaisemmin ilmoitus tulevasta! Mur….

Siinä sitä urakkaa onkin, vaan 38000kg oli kiveä rekalla kyydissä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *