Konesaumattu peltikatto

Hyvän sään aikana saatiin konesaumattu peltikatto katolle. Huh, alkoi olla jo paineita lumisateen ja pakkasen kanssa! Viikonloppuna 3 miestä tekivät koko valoisan ajan käytännössä ilman taukoa töitä… ja kesken jäi hormit, läpiviennit ja lumiesteet, joita jatkavat ensi viikon loppuna, mutta muuten hyvältä näyttää. Ikkunoita puuttuu enää 2, pieni saunan ikkuna sekä pyöreä. Lisäksi terassiovet ja pääovi, johon täytyy tehdä joku väliaikaisratkaisu. Viime postauksessa höpötin katon höyrynsulkumuoveista, mutta sitä ennen täytyy saada ilmastointiputket yläpohjaan. Me jatkettiin pojan kanssa siivoamista, puuhommia sekä ulkona siivoamista, ettei jäisi lumen alle niin paljoa sotkua… Mutta eteenpäin siis mennään! 🙂

Päivitystä taas kuvien kera…

                        Olohuoneen ikkunat (vähän jäässä…)

                              Pikku siivoaja ruokailutilassa sekä takana keittiö…

                         Katto lähes valmiina…

                       Ja etupuolelta…

Tästä viikosta tulee rikkonainen ja mies lomailee, joten ansaitusti lomaillaan ja jatketaan sitten taas ahkerasti!
Niin ja voiko K-raudasta saada parempaa palvelua! saan palauttaa ne itseäni pitkään mietityttäneet vaaleat yläkerran laatat! mahtavaa! ei tarvitse valita keittiötä laattojen mukaan vaan lattian keittiön mukaan… 🙂

5 vastausta artikkeliin ”Konesaumattu peltikatto

  1. Moikka! Laatu on meidän mielestämme hyvä (toki vertailukohtaa ei ole) ja saa toki tulla paikan päälle katsomaan, jos täälläpäin liikutte! Tekijöiden yhteystietoja voin antaa sähköpostilla, eli jos haluat laita s.postia talo.hiekkarinne@gmail.com!

  2. Terve!
    Hienolta näyttää! Saako kysyä että kuka teille tekee konesaumakaton ja näyttääkö laatu siltä miltä pitääkin?

  3. Niinpä, mutta mä olenkin stressaaja luonteeltani 😉

    Riku: Olenkin teidän projektia seuraillut,tosiaan ihan samoissa nyt tällä hetkellä! Tosin työ kyllä menette kohta ohitse ja kovaa… 😉 Tsemppiä teille projektiin!

  4. Turha stressata talven ja lumen kanssa, meillä tehtiin konesaumakatto viime talven aikana eli ei se pakkanen ym. haittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *