Itsenäisyyspäivän touhut

Irtiotot on otettu ja paluu arkeen. Ei se raksa vaan ittekseen etene, kumma juttu… Mutta Ihanaa että ensilumi satoi tänne tänään ja pojan viihtyminen raksalla oli taattu. Pulkalla on jo laskettu ja lumiukkokin tehty! Tänään olivat kattomiehet viimeistelemässä läpiviennit ja lumiesteet kun jäivät toissa viikonloppuna kesken. Nyt ovat valmiit ja katolla rivissä tötteröitä (näin minun silmin) 🙂 Mummi ja Pappa olivat taas köörissä mukana, suuri kiitos!! Miehet laittelivat loput tuulensuojalevyt ja verkot, nyt ovat nekin valmiit. Sitten oli saunan ikkuna asentamatta, nyt se on paikoillaan. Kannettiin pari lavallista väliseinäkiviä sisälle ja siivottiin taas koko talo. Huomenna on hyvä jatkaa miehen hommia!

Sähköjä on yläpohjaan vedetty, huomenna jatkuu se homma ja ilmastointia pitäisi myös yläketaan aloitella, kovasti vaan pohditaan mitä siitä tehtäisiin itse ja mitä ei… huomenna aloitellaan kai jo väliseinien tekoakin, mutta vähitellen taas askel eteenpäin!

Ohessa taas muutama kuvapäivitys

   Meidän uusi upea takka 😉 säästää lämmityskuluissa, kun tähän tulossa vesitakka, mitä ei vielä ole!

            Ja samoin uusi upea ulko-ovi, onneksi väliaikainen…

                        Sähköjen suojaputkea ja tuulensuojalevyjä…

Näkymä keskimmäisestä makuuhuoneesta. Vasemmalle jää keittiö, edessä ruokailutila ja oikealla olohuone 

                  Terassin ovi, vastapäätä samanlainen…

Ei siis ihmeitä, mutta pikku edistystä kuitenkin. Hyvää itsenäisyyspäivää itse kullekin!

2 vastausta artikkeliin ”Itsenäisyyspäivän touhut

  1. En ollut huomannut, äitini soitti aamulla että olet voittanut jotain! Joten kiitos vain ja s.postia laitoin… 🙂 kiva joululahja!

  2. Hienoa edistystä teillä! Ja onneksi olkoon muuten arvonnan voitosta (huomasitkohan jo)! 😀 Meilaatko mulle osoitteesi, niin laitan palkinnon postiin. Kivaa illan jatkoa! t. mia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *