Viikon saldoa

Vappu meni täälläkin työn merkeissä niin palkkatyön kuin raksankin…kerettiin toki herkutellakin mummilan ruokapöydässä, joten ei nälkään kuoltu- kiitos taas! Ihanaa kun meidän naapuriin on muuttanut lähes samanikäinen poika, joten meidän pojan raksaviihtyminen on ollut huomattavasti parempaa! Ja ovat sen verran isoja ettei ihan koko ajan tarvitse olla katsomassa mitä touhuavat! Mä olen maalannut lähes kokonaan kaksi makuuhuonetta, pientä paklausta jouduin vielä tekemään ja kyllähän tuo ikkunasmyygien maalaaminen on aika hidasta- tai siis suojaaminen… en kyllä ihan ole tasoittajien työhön tyytyväinen, kun kuvittelin että vaan maalaan, mutta kun oikein tarkka on löytyy naarmuja sieltä täältä, ärsyttävää! Kun työn jälkeä tarkasteltiin vaikutti ihan hyvältä..mutta ei sittenkään ihan. Ja pyöreän ikkunan smyygit eivät edelleenkään ole pyöreät, katsotaan miten sen kohtalo on- tai lähinnä kuka sen  nyt korjaa/saa pyöreäksi. Tuntuu olevan niin vaikeaa.

Laattojakin on pesuhuoneen seinälle tullutja hyvältä näyttää. Nyt odotetaan putkimiestä että saadaan viimeiset alaslaskut alakerrassa valmiiksi ja katot ja seinät sielläkin tasoitettua! Hissukseen siis!

Parketti tai laminaatti (ehkä kuitenkin parketti)  pitäisi nyt päättää…taas ovat vaihtoehdot vaihtuneet… hoh hoi!

 Yläkerran keskimmäinen huone joka jää toistaiseksi valkoiseksi odottamaan joskus mahdollisesti saapuvaa uutta perheenjäsentä tai sitten tästä tulee jokin muu huone – ken tietää!

                            Tuleva sauna, josta uupuu vielä vesieristys…

                                ”ammeen koloa”
 

 Pesuhuonetta… 30×60 kiiltävä valkoinen laatta, 2mm saumauksella

Aurinkoista loppuviikkoa!

2 vastausta artikkeliin ”Viikon saldoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *